Think In Media

SERVEIS

La nostra filosofia
ENS SENTIM ORGULLOSOS D’OFERIR SOLUCIONS ESTRATÈGIQUES I CREATIVES ORIENTADES AL TEU NEGOCI MITJANÇANT EL MARKETING DIGITAL
Som part d’una nova generació d’agències que treballa de forma directa i personalitzada amb els seus clients. Oferim estratègies i experiències que ajuden als nostres clients a interactuar i relacionar-se amb els seu públic. La clau de l’èxit és el missatge apropiat, al moment indicat i mitjançant el canal desitjat.
SERVEIS
SOCIAL
MEDIA
MARKETING

ELS CLIENTS INTERACTUEN AMB LES MARQUES A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS

El Social Media Marketing consisteix en establir objectius de negoci específics, mesurables, assolibles, realistes i definits en el temps. Identifiquem el teu públic objectiu, creem contingut atractiu i integrem els mitjans de comunicació social amb tots els altres aspectes de la presència en línia. Aquesta possibilitat de connectar i compartir informació condueix a un augment de la consciència de servei de producte o de la marca.
Adaptem estratègies de marketing en xarxes socials específiques per a la teva marca i el teu públic. Aplicant una estratègia social eficaç, podem ajudar a fer créixer el teu negoci, mantenir la teva presència social i comprometre’t amb l’audiència.

SERVEIS
GESTIÓ
DE XARXES
SOCIALS

TOT UN ENCERT SI BUSQUES A UN EQUIP EXPERIMENTAT EN EL TREBALL D’AQUESTS CANALS

Les xarxes socials ofereixen una forma diferent de comunicar-te amb els teus clients, anunciar serveis, productes i promocions de forma professional i eficaç. La presència en xarxes socials requereix temps i dedicació. És necessari un treball constant i nosaltres sabem que el teu temps és valuós. Comptem amb eines i recursos per a planificar i gestionar les xarxes socials amb l’objectiu d’aconseguir viralitat i difusió dels missatge de la teva marca.
SERVEIS
PUBLICITAT
EN XARXES
SOCIALS

LA PUBLICITAT EN XARXES SOCIALS, EL CANAL PERFECTE PER A GENERAR VENTES

La publicitat a Internet ha incorporat noves plataformes i oportunitats de negoci. Les possibilitats per arribar a l’audiència que t’interessa són millors que mai. A més, es tracta d’un canal publicitari de gran rendibilitat i versatilitat que permet crear campanyes per una gran amplitud d’objectius de negoci a un cost reduït. Planifiquem, gestionem i optimitzem les teves campanyes de publicitat a Facebook Ads, Twitter Ads, Instagram Ads, Pinterest Ads, LinkedIn Ads i Youtube.
SERVEIS
EMAIL
MARKETING

L’EMAIL MARKETING POT AJUDAR-TE A ESTALVIAR TEMPS I DINERS

Generem contingut creatiu per connectar, fidelitzar i estrènyer llaços amb els teus clients mitjançant el correu electrònic. És un canal efectiu i clau per al teu negoci. La nostra missió és executar l’estratègia perfecta per assolir els teus objectius.
SERVEIS
SEO/SEM

EL POSICIONAMENT WEB ÉS FONAMENTAL PER A UN NEGOCI DIGITAL

La informació disponible és tanta que el consumidor depèn dels buscadors. Definir i implementar una correcta estratègia SEO és crucial per a potenciar la presència de la marca i potenciar-ne la visibilitat online. El SEO és el procés de millorar la visibilitat d'un lloc web als resultats orgànics dels diferents buscadors i aconseguir el millor posicionament possible. L'objectiu es fer aparèixer aquest lloc web a les primeres pàgines de resultats i convèncer als motors de cerca de col·locar-la abans que altres pàgines.

El SEM és la publicitat en buscadors, la possibilitat de promocionar un lloc web als motors de cerca més comuns mitjançant mètodes de pagament com per exemple anuncis de Google Adwords. Gràcies a anuncis patrocinats a Google es genera tràfic de qualitat a la web.

SERVEIS
SEO
LOCAL

DESTACA SOBRE LA COMPETÈNCIAI FES-TE MÉS VISIBLE DINS DE LA TEVA LOCALITAT

Si la teva empresa compta amb una localització física i vols atreure clients potencials ubicats prop del teu negoci, el posicionament SEO local t'interessa. El SEO local no deixa de ser una forma de posicionar una web en els primers llocs dels buscadors. No obstant, aquest tipus de posicionament es especialment interessant per a negocis físics. Consisteix en maximitzar la presència del teu negoci a les pàgines de resultats dels motors de cerca a escala local. La nostra agència ofereix una estratègia adaptada específicament a la teva ubicació per garantir aconseguir un bon posicionament local de la teva web.
SERVEIS
INBOUND
MARKETING

FES QUE L’USUARI SIGUI QUI ET TROBI A TU EN LLOC D’ANAR A BUSCAR-LO

L’Inbound marketing es basa en combinar tècniques de marketing i publicitat no intrusives. El marketing tradicional persegueix als clients, l’Inbound els atrau de forma natural. L’usuari compra i es comporta diferent avui que fa uns anys enrere. L’Inbound marketing es compon principalment de continguts que es difonen a través de diferents canals amb la finalitat de contactar amb un client al principi del seu procés de compra i acompanyar-lo mitjançant el contingut apropiat en cada una de les etapes fins a la transacció final.
SERVEIS
FOTOGRAFIA
I VÍDEO
CORPORATIUS

POTENCIA EL VALOR DE LA TEVA MARCA AMB IMATGES

Fotografia corporativa
A través de la fotografia aconseguim transmetre de manera visual els valors i la filosofia que fa única la teva marca.

Vídeo corporatiu i promocional
Deixa que expliquem al món qui ets. Generem contingut interactiu que connecti amb el teu públic. Explica’ns què vols transmetre i com vols reflectir tot allò que et diferencia. Ajustem les idees, els guions i el to de comunicació que el teu pla de marketing necessita.

SERVEIS
BRANDING
I DISSENY
GRÀFIC

UN NOM, UN LOGOTIP, UN SISTEMA D’IDENTITAT VISUAL

Treballem en equip per aconseguir que la teva imatge sigui única, personal, consistent i diferent. Ens encarreguem del disseny de qualsevol element, respectant el teu estil i destacant els valors i atributs de la teva marca. Gaudim cuidant dels petits detalls.
SERVEIS
DISSENY
I CREACIÓ
DE PÀGINES WEB

UN APARADOR OBERT LES 24 HORES DEL DIA, DURANT 365 DIES A L’ANY

La teva web és una finestra al món. Si estàs pensant en refer el disseny de la teva web o crear-ne una de nova, podem ajudar-te a desenvolupar l'eina que necessites, ja sigui el disseny d’una landing page o un disseny web a mida. Estètica, usabilitat i SEO són claus per a fidelitzar els teus usuaris.